Hemstädning stockholm vanligt

I Stockholm finns en mängd företag som jobbar med hemstädning Stockholm i olika former. Du kan enkelt sätta upp ett så kallat ”städabonnemang” där du specificerar vilka städtjänster du vill ha, hur ofta du vill ha dem och hur genomgående tjänsterna skall vara. Tjänsterna inkluderar våttorkning av golv, pustning av fönster, fullständig städning av kök, dammsugning av mattor, avtorkning av möbler och genomgående skrubbning och rengöring av badrum. Skapar du ett abonnemang kan du dessutom få bonusar såsom mindre timpris och ibland rabatter på extratjänster.

Stockholms företag för hemstädning jobbar inte bara med mindre lägenheter och stora villor, du kan också få kontrakt på större kontor för ditt egenföretag, så att du slipper springa runt som en dåre och städa även på jobbet. På ett kontor kan det också vara en bra idé med professionell städning då Stockholms hemstädningsföretag jobbar för att skapa en hälsosam miljö, något som är utmärkt för personer med astmatiska eller allergiska besvär.

Hemstädning gör även att du sparar tid som annars skulle gå åt till bara städning, och som du kan spendera på fritidsintressen, umgås med vänner eller kanske ta familjen på en utflykt?
Ring redan idag eller gör ett besök på företagens hemsida och upptäck möjligheterna.