Köp en hängmappsvagn

hängmappsvagnNu när sommaren är på väg och semestern är på gång har många som projekt att få ordning och reda hemma. Ofta finns det massor av mappar och pärmar som ligger överallt i hemmet och samlar damm – dessutom tar dem en hel onödig plats. Genom att samla alla mappar i en hängmappsvagn kan du snabbt få en överblick av hur många mappar du faktiskt har. En hängmappsvagn hjälper dig även med att få mindre saker som ligger framme och gör att ditt hem ser mer städat ut. Ett bra och enkelt första steg är att köpa en hängmappsvagn som du på ett ögonblick kan lägga in alla mappar i. Perfekt för dig som länge tänkt städa upp hemma, men inte börjat.

En hängmappsvagn kan stå var som helst i hemmet och tar inte mycket plats. På vinden, i källaren eller i sovrummet passar bra, om inte kontoret har plats. Om du lägger på en duk kan du ha din hängmappsvagn som ett avställningsbord om exempelvis gäster kommer. Glöm bara inte att låsa den ordentligt, om det är många gästers som kommer – en praktiskt funktion din hängmappsvagn har. Den kan med andra ord användas till mer än en sak.