Hemmagjorda sexleksaker

sexleksakerOm du inte vill eller har möjlighet att inhandla sexleksaker av olika anledningar kan man alltid tillverka sig sin egen. Dessa har självklart lägre standarder än köpta, men uppfyller ändå ändamålet. Nedan kommer lite tips på bra hemmagjorda sexleksaker, somliga smidigare än andra.

För henne
För kvinnor är den absolut simplaste och smidigaste att trä en kondom över en banan, gurka eller dylikt för att sedan föra in och ut i vaginan. Annars kan du ta en gammal, tom roll-on deodorantflaska och ta ut kulan, fylla den med glidmedel, babyolja eller liknande för att sedan sätta dit kulan igen, nu har du en sexleksak som ger en effekt som efterliknar oralsex. Du kan även ta en mobiltelefon och trä över en kondom, och sedan ringa den från en annan mobil med vibrator på, alternativt ställa ett alarm med vibrator på.

För honom
För männen är hemmagjorda sexleksaker lite svårare. Ett av de simplaste sätten är att göra ett hål i en tvål, föra in penis i hålet medan man duschar. För lite mer komplexa sexleksaker, som efterliknar sex lite mer, kan man koka makaroner och lägga i en termos tillsammans med glidmedel eller liknande, eller göra ett hål i en melon och värma den i mikrovågsugnen.